Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aggelo Hotel (ex. Sofoklis Beach Hotel) 2**

Kréta, , Görögország
Ez a háromcsillagos, 2011-ben felújított és előtte Sofoklis Beach Hotel néven ismert, hagyományos krétai stílusban épült, egy fő és több bungalóépületből álló egyszerű hotel Stalisban fekszik, 3 km-re Malia óvárosától, a heraklioni repülőtértől 35 km-re, Heraklion központjától 37 km-re, keletre. A legközelebbi buszmegálló 500 m-re található a hoteltől. Stalis egy kis halászfaluból lett pezsgő üdülőtelep, mely szinte teljesen egybeépült a mellette fekvő Maliaval. Stalist minden korosztálynak javasoljuk, hisz mindenki megtalálja itt a számítását: a hangulatos óváros csalogató utcái, hosszú, homokos partja, nyüzsgő, tengerparti sétánya számtalan szórakozási lehetőséggel várja az ideérkező, pihenni vágyó vendégeket. Strand: a szálloda a homokos parttól kb. 100 méterre fekszik. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Szobák
az egyszerűen, görög stílusban berendezett 46 szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel, hűtőszekrénnyel, hajszárítóval, légkondicionálással (5 EUR / nap), és tv-vel.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, bár, tv sarok, hetente kétszer görög est, wifi a lobbyban. Térítés ellenében: széf, biliárd, internetsarok, vízi sportok.
Gyermekeknek: játszótér

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS