Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dolmen Resort 4****

Quawra, , Málta
Elhelyezkedés: a kellemes, négycsillagos hotel Málta észak-nyugati részén, Qawra tengerparti sétánya mentén, közvetlenül a sziklás tengerparton helyezkedik el. A repülőtér 18 km-re található. Az 1 km-re fekvő Qawra Málta egyik leggyorsabban fejlődő városa, ideális azoknak, akik nem elsősorban fürdőzni vágynak nyaralásuk során, de szeretnek esténként a tengerparton sétálgatni.

Strand: a hotel közvetlenül a sziklás tengerparton helyezkedik el, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe. A mesterségesen kiépített és homokkal feltöltött part 500 méterre található, a vízbe stégen keresztül lehet bemenni.<

Szobák
a 413 szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, telefonnal, műholdas tv-vel, hajszárítóval, bérelhető széffel, minibárral és wifi kapcsolattal (térítés ellenében). A szobák többsége rendelkezik erkéllyel vagy terasszal.

Szolgáltatások a közös terekben
3 medence (az egyik tengervizes) napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, jacuzzi, fitneszterem, szauna, 2 étterem, 5 bár (ebből kettő a kaszinóban), kaszinó, kávézó, nappali és esti szórakoztató programok, aerobic, vízilabda, 2 teniszpálya. Térítés ellenében: spa központ, wifi, vízi sportok, búvárkodás, mosoda, orvosi ellátás, tárgyalótermek.
Gyermekeknek: gyermekmedence (tengervizes), miniklub (4-12 éves korig.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS