Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Appartements Annaliza 3***

Korfu, , Görögország
A törzsvendégek körében népszerű, központi fekvésű létesítmény. A visszatérő vendégek körében népszerű, központi fekvésű létesítmény. A szálloda a homokos/kavicsos strandtól kb. 150 m-re fekszik. Korfu város kb. 15 km-re, ahova menetrend szerinti buszokkal juthatunk el (megálló kb. 100 m-re). A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A barátságos szállodában összesen 36 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval és bérelhető széfekkel, internetsarok és WIFI (térítés ellenében), reggeliző, bár valamint TV-sarok. A kertben édesvizű úszómedence, pool-/snack-bár, napozóterasz és napozórész napágyakkal és napernyőkkel (a strandon térítés ellenében).

Szobák
C2A/C3A/C4A - Apartmanok: Barátságosan és célszerű berendezett apartmanokban nappali/hálószoba, külön hálószoba, konyhasarok, hűtőszekrény, ülősarok, telefon, SAT-TV, légkondicionálás (térítés ellenében), fürdőszoba vagy zuhanyozó, hajszárító, WC és balkon vagy terasz.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS