Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Akti Beach Hotel 3***

Zakynthos, , Görögország
Argassi népszerű üdülővárosban, közvetlenül a keskeny homokos tengerparton, a városközponttól sétatávolságnyira, a főutca mentén, hangulatos éttermek, tavernák közelében épült, százszobás, népszerű strand hotel. A szálloda környékén és közelében több szupermarket, éttermek, tavernák, bárok és ajándéküzletek sokasága található.

Szobák
Minden szoba kisméretű, egyszerűen berendezett, fürdőszobás, zuhanyzóval, légkondicionálóval (működése központilag szabályozott - térítés ellenében), rádióval és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik utcára, hegyre vagy tengerre néző kilátással. Térítés ellenében hűtő és széf a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
recepció, lift, étterem (tengeri kilátással), medence és snack bár, Tv szoba, internetezési lehetőség (a szálloda nyilvános helyiségeiben ingyenes a WiFi), parkoló.

Sport és Szórakozás: a szomszédos Paradise Beach szállodával közös kertben medence és gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon (keskeny, homokos-aprókavicsos) térítés ellenében vehetők igénybe, gyermekjátszótér. Az üdülőhely központjában étkezési, vásárlási és szórakozási lehetőségek széles választéka.