Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Paraiso apartmanhotel Apt.

Madeira, , Portugália
Igen kedvelt, családias hangulatú mindösszesen huszonöt szobás kétemeletes apartmanhotel, Funchal turisztikai övezetében, több nagy szálloda szomszédságában, a Dorisol Complex közelében, a tengerparttól mindösszesen kettőszáz méterre található. Az apartmanház környezetében hangulatos éttermek, bárok, bevásárló központ, pénzváltók, gyógyszertár, szupermarket, posta és egyéb üzletek találhatók. Funchal városközpontja, a kikötő és a város több nevezetessége gyalogosan is elérhető (kb 1.5 km), buszmegálló 200 méterre. A szobákat legkorábban az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, elutazás napján a szobákat 12 óráig kell elhagyni.

Szobák
Minden szoba egyszerűen berendezett, stúdió jellegű konyhasarokkal, fürdőszobával, hűtővel, tv-vel felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik, szomszédos szállodákra vagy az utcára néző kilátással.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: recepció, lift, Tv szoba, bár, ingyenes wi-fi internetezési lehetőség a lobbyban, ingyenes parkoló. Szupermarket és buszmegálló a szálloda közelében.

Sport és Szórakozás: tetőtéri napozóterasz, nyugágyakkal. A szálloda közelében (kb. 500 m) található Funchal egyik legnagyobb óceánparti strandja, sósvizű medencével, napozóterasszal és lejárattal az óceánba.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS