Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Albatros Hotel 3***

Korfu, , Görögország
Moraitika központjának a közelében, a Sea Bird Hotel mellett elhelyezkedő hetvennyolc szobás régebbi építésű szálloda, szépen gondozott kis kerttel, közvetlenül a hosszú homokos- helyenként aprókavicsos tengerparton található. A strand a kerten keresztül érhető el. A szállodától rövid sétatávolságnyira elérhető az üdülőhelyközpontja, ahol szórakozási és vásárlási lehetőségek széles választéka található. Korfu várostól 22 km-re ahova a szálloda közelében (kb. 200 m) található buszmegállóból könnyedén eljuthatunk.

Szobák
Minden szoba komfortosan berendezett, fürdőszobás, hajszárítóval, tv-vel és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély vagy terasz tartozik, utcára vagy tengerre néző kilátással. Felár ellenében légkondicionálás, minihűtő és széfbérlés a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: recepció, lift, bár, strandbár, étterem, internetezési lehetőség, ingyenes wifi a recepciónál, ékszerüzlet, konferencia terem, parkoló.

Sport és Szórakozás: édesvizű medence, gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők a szálloda medencéjénél ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe, játszótér, miniklub, röplabdapálya.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két gyermek esetén a gyermekek elhelyezése emeletes ágyon történik.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS