Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Billy & Sandra Apartmanhotel Apt.

Korfu, , Görögország
A sziget északi részén, Sidari központjától kb. egy kilométerre, csendes helyen található, modern apartmanház, a legközelebbi homokos strandtól kb. kettőszázötven méterre, a híres Canal d'Amour-tól sétatávolságnyira található. A közelében romantikus öblök, minimarket, éttermek, bár, több üzlet, autó-, motorkölcsönző is található. A menetrend szerinti buszmegálló a szállodától 300 méterre van, ahonnan folyamatos buszjáratok indulnak a környező üdülőhelyekre és Korfu városba.

Szobák
Minden apartman (4-5 fős) praktikusan berendezett, két hálószobás, stúdió jellegű konyhával, hűtővel, vízforralóval, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárítóval és tv-vel felszerelt. Minden stúdió (2-3 fős) egyszerűen berendezett, konyhával, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárítóval, hűtővel, tv-vel és vízforralóval felszerelt. A stúdió jellegű (2-3 fős) apartmanoknál a főzősarok és étkező a hálószobában van kialakítva. Az apartmanoknál az 5.fő és a stúdióknál a 3.fő elhelyezése pótágyon történik. A szobához erkély vagy terasz tartozik, kertre vagy a medencére néző kilátással. Felár ellenében légkondicionálás és szobaszéf a helyszínen igényelhető. Térítés ellenében légkondicionált szoba igényelhető: kb. 45 euró/szoba/hét.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: recepció, bár, étterem, grillező hely, takarítás, ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás, csomagszoba, wifi internetezési lehetőség térítés ellenében, strandtörülköző szerviz (kaució ellenében), ingyenes parkolási lehetőség. Sidari központjában szórakozóhelyek sokasága található.

Sport és Szórakozás: szépen gondozott kert, medence, gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, gyermekjátszótér, asztali tenisz.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS