Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Evabella apartmanház Apt.

Ayia Napa, , Ciprus
Ayia Napa népszerű tengerparti üdülőhelyen, a városközpont közelében éttermek, üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában található, tágas belső udvarral és napozóterasszal rendelkező apartmanház. Elsősorban fiataloknak ideális szálláshely, azoknak akik az aktív üdülést és az éjszakai szórakozási lehetőségeket keresik Ciprus legnépszerűbb üdülővárosában. A tengerpart kb. háromszáz méterre fekszik. A sziget egyik legnépszerűbb strandja a Nissi Beach 1,5 km távolságnyira.

Szobák
Minden szoba egyszerűen berendezett, fürdőszobás, amerikai konyhával (főzőlap, hűtő, edények és evőeszközök), Tv-vel, hajszárítóval, telefon és erkély rendelkezik. Az apartmanok hálószobával és nappalival rendelkeznek. Széf és légkondicionálás felár ellenében igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, étterem, Tv szoba, autó-motor és kerékpárbérlés, ágynemű- és törülközőcsere (heti egy alkalommal), medence bár, parkoló.

Sport és Szórakozás: medence és gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, edzőszoba, edzőszoba, térítés ellenében: szauna, teniszpálya. A szálláshely környékén üzletek, bárok, szórakozóhelyek sokasága találhatók, emiatt környezetében zajra lehet számítani. A környező strandokon a nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető.

Gyermekkedvezmény: két vagy három felnőtt és egy gyermek esetén, pótágyon.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS