Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Girassol Hotel 4****

Madeira, , Portugália
A trópusi növényekkel tarkított kerttel büszkélkedő szálloda ideális helyen található, 300 méterre a tengerparti sétánytól és 2 km-re Funchal központjától.



Szobák
A családbarát szállodában 108 szoba és 28 lakosztály található, melyek mindegyike tágas, erkélyre nyíló panorámaablakkal felszerelt. A szobákhoz tartozik fürdőszoba, hajszárító, telefon, TV, rádió, mini-bár (a lakosztályokban), franciaágy, széf

.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, lift, több bár, Flórida étterem, mely hagyományos és nemzetközi ételeket kínál vendégeinek, tisztító, konferencia terem, fodrászat, internet kapcsolat, parkoló.

Sport és kikapcsolódás: gyönyörű kerttel körülvett kültéri medencék (az egyik fűtött), gyermek medence, napozóterasz, edzőterem, szauna, játékterem.




Sport és kikapcsolódás: a szállodának saját medencéje és napozóterasza van, de a vendégek térítésmentesen használhatják a Dorisol Buganvilla szálloda medencéjét és napozóágyait is. Rendelkezésre áll továbbá egy fedett wellness részleg ahol medence, szauna, jacuzzi és fitnesz terem található. További sport és kikapcsolódási lehetőségek: teniszpálya, játékterem, ahol darts, biliárd és asztalitenisz van, nappali és esti szórakoztató programok

Gyerekeknek: gyermek medence, játszótér, gyermekfelügyelet (feláras).

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS