Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aquis Riviera Resort & Spa 4****

Mellieha Bay, , Málta
Az Aquis Riviera Resort Mellieha környékén fekszik egy privát tengerparti részen. A szálláshelytől nem messze található Cirkewwa kompkikötő, Mellieha Bay és a Ghadira Természetvédelmi Terület. A Kék lagúna és Sweethaven falu szintén a közelben helyezkednek el.

Szobák
A szobákhoz erkély tartozik. Az Aquis Riviera Resort területén 250 légkondicionált vendégszoba található, amelyekben széf és smink-/borotválkozótükör biztosított. A televíziókon többféle műholdas csatorna nézhető. A fürdőszobákban fürdőkád található, amelyhez kézizuhany biztosított, ezenkívül hajszárító és ingyenes piperekészlet is rendelkezésre áll. Takarítás naponta igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Az Aquis Riviera Resort vendégeként egy pihentető kezeléssel kényeztetheti magát a teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdőben, ezenkívül többféle egyéb szolgáltatás, többek között szezonális szabadtéri medence és fedett medence is rendelkezésére áll. Egy kellemes, hűsítő italra vágyik? Egy tengerparti bár, illetve az üdülő területén egy 2 bár/társalgó és tengerparti bár áll rendelkezésére.

Az üdülő vendégei 3 étterem, illetve kávézó közül választhatnak, ha megéheznek. A szálláshelyen minden nap ingyenes reggelivel kedveskednek a vendégeknek. A nyilvános területeken ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés biztosított, és a szálloda területén számítógép áll rendelkezésre. Ebben a 4-csillagos szállodában kiegészítő szolgáltatásként gyermekmedence, egészségklub és szauna áll rendelkezésre. A szálláshely területén a parkolás ingyenes.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS