Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Odjo Dagua 3***

Santa Maria, , Zöld-foki Köztársaság
Kedvelt, központi fekvésű hotel- és apartmanlétesítmény gyönyörű kilátással Santa Maria öblére. Egy sziklaszirten, a tenger felett fekszik, közvetlen a szállodához tartozó, finomhomokos öbölnél. A busztranszfer a repülőtérről kb. 20 perc. A létesítményben összesen 46 szoba található 3 épületben. Rendelkezésre áll recepció (bérelhető széfek), internetsarok (térítés ellenében), nyitott étterem terasszal, bár és kaszinó. A kertben kis, édesvizű úszómedence napozóterasszal. Strandbár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a szállodához tartozó strandszakaszon térítés ellenében. Törölközők kaució ellenében. A szolgáltatásokat a szálloda és az apartmanok vendégei is igénybe vehetik.

Szobák
A1D/A2D: A barátságos és modern berendezésű szobákban minibár (térítés ellenében), légkondicionálás, bérelhető széf, síkképernyős SAT-TV, WIFI (térítés ellenében), telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, bidet és bútorozott balkon vagy terasz.
A1A/A2A: A tenger oldalán található szobák.
A2B/A3B/A4B - Junior-suitek: Nappali/hálószoba és 1 külön hálószoba.
A2C/A3C/A4C - Junior-suitek: Oldalról tengerre nézők.
A2E/A3E/A4E - Suitek: Nappali/hálószoba és 1 külön hálószoba, tengerre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence. Hetente 6x élőzene az étteremben valamint sportközvetítések a szállodában. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1D, A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: biliárd valamint a strandon szörf- és búváriskola (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS