Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bravo Club Vila Do Farol 3***superior

Santa Maria, , Zöld-foki Köztársaság
Kedvelt, olasz vezetés alatt álló szálloda közvetlen a szép tengerparton. Közvetlen a homokos strandon fekszik. Santa Maria kis központja kb. 2 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 20 perc. A létesítményben összesen 236 szoba található földszintes bungalókban. A vendégek rendelkezésére áll internetsarok (WIFI térítés ellenében), SAT-TV-sarok, büféétterem, bárok, butik és szabadtéri színpad. A kertben tengervizes úszómedence, napozóterasz és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Törölközők kaució ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A - Bungalók: Hűtőszekrény, minibár (térítés ellenében), légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, zuhanyozó és WC.

Szolgáltatások a közös terekben
Mini-klub és játszótér. Animációs programok (olasz nyelven) valamint esténként játékok, show-műsorok és diszkó. Egyágyas bungaló foglalása esetén elhelyezés kétágyas bungalóban (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, asztalitenisz, íjászat, darts, teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében), vízigimnasztika, strandröplabda, strandfoci és strandtenisz. Térítés ellenében: vízi sportok (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS