Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lti Gala 4****

Playa de las Americas/Arena, , Spanyolország
Törzsvendégek körében kedvelt szálloda Playa de las Americason. A központban, a homokos főstrandtól és a parti sétánytól kb. 200 m-re fekszik. A közelben számos üzlet, bár és étterem valamint bevásárlóközpont várja a vendégeket. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A lépcsőzetes formában kialakított, 3 emeletes szállodában 308 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll igényesen berendezett hall recepcióval, WIFI (térítés ellenében), SAT-TV-szoba, liftek, étterem, bárok, kávézó és fodrászat. A kertben 2 édesvizű úszómedence, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel (matracok és törölközők térítés ellenében) valamint pool-bár.

Szobák
A1A/A2A: A felújított és ízlésesen berendezett szobákban bérelhető széf, telefon, SAT-TV (LCD-TV), minibár külön kérésre (térítés ellenében), légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon.
A1C/A2C: Tengerre nézők.
A2E - Club Alexandre-szobák: Tengerre nézők. Extra szolgáltatások: Érkezéskor egy üveg víz a szobában, papucs, fürdőköpeny, naponta 1x ingyenes belépő/fő a Natural Spa spa- és wellness-központba (belépés 16 éves kortól).

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence és Magic Park kölyökklub. Animációs programok, játékok, show-műsorok és élőzene. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában A1A, A1C.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, aerobic és asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS