Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Chc Athina Palace Resort 4****

Kréta, , Görögország
Modern, igényesen kialakított szálloda egy domboldalon, fantasztikus kilátással a tengerre és egy kis öbölre. Ideális kiindulópont a sziget felfedezéséhez. A kis, homokos/kavicsos strandtól kb. 300 m-re fekszik (ingyenes hotelbusz). Agia Pelagia kb. 5 km-re, Heraklion kb. 15 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A teraszosan kialakított létesítményben összesen 355 szoba található a hotelrészben és több bungalóban. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, ingyenes internetsarok és WIFI, TV-szoba, főétterem, olasz a´la carte-étterem, főbár, butik, ékszerüzlet, kis szupermarket és fodrászat. A kertben 1 animációs medence pezsgőfürdővel, 2 relax-medence és 2 pool-bár. Strandbár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A2A/A3A: Kis hűtőszekrény, légkondicionálás, széf, SAT-TV, rádió, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon.
A1A: Egyágyas szobák.
A2B/A3B/A4B: Tengerre néző szobák.
A2C/A3C/A4C - Maisonette-szobák: Felújítottak, kétszintesek, 2 hálószobával rendelkeznek és tengerre nézők.
A2D/A3D/A4D - Családi szobák: Felújítottak, 2 külön hálószobával rendelkeznek és tengerre nézők.
A2E - Junior-suitek: Kiegészítve kávé-/teafőzővel, CD-/DVD-lejátszóval, fürdőköpennyel és papuccsal.
A2F - Suitek: Tágasabbak, kiegészítve kávé-/teafőzővel, CD-/DVD-lejátszóval, fürdőköpennyel és papuccsal.
A2G/A3G/A4G - Master-suitek: Tágasabbak, 2 queensize-ággyal rendelkeznek, kiegészítve kávé-/teafőzővel, CD-/DVD-lejátszóval, fürdőköpennyel és papuccsal. Extra szolgáltatások: a kis hűtőszekrénybe naponta vizet, üdítőket és sört készítenek be.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermedmedence, mini-klub (4-12 éveseknek), mini-diszkó, játszótér, a vacsoránál gyerekbüfé és gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében). Animációs programok napközben és este (heti 6x), főzőtanfolyam, táncoktatás és diszkó.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, aerobic, boccia, darts, asztalitenisz, 2 teniszpálya (ütők és labdák ingyenesen, kivilágítás térítés ellenében), kispályás foci, röplabda, kosárlabda, vízilabda és vízigimnasztika. Térítés ellenében: biliárd és búvárkodás.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS