Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Alexandre Troya 4****

Tenerife, , Spanyolország
Hangulatos szálloda kellemes környezetben. Központi fekvésű, a homokos strandtól csak az élénk életet élő parti út és sétány választja el. Számos bevásárlási lehetőség, étteremek, bárok és kávézók a közelben. A kényelmes szállodában rendelkezésre áll hall, recepció, étterem, szalonok, SAT-TV-szoba, bárok, kis üzlet, WIFI ingyenesen és fodrászat. A kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz napágyakkal, matracokkal és napernyőkkel valamint pool-/snack-bár. Törölközők kaució ellenében. További napozóterasz az első emeleten. 354 szoba 7 emeleten és liftek.

Szobák
Normál szobák A1B/A2A: A szobákban telefon, SAT-TV, zenecsatorna, bérelhető széf, légkondicionálás, WIFI ingyenesen, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és oldalról tengerre néző balkon. Foglalható a felsőbb emeleteken elhelyezkedő, oldalról tengerre néző Komfort Plus-szoba A2K és nem oldalról tengerre néző Joker-szoba A2S is.
Családi szobák A2B: Hasonló berendezéssel, mint a normál szobák.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence és játszótér. Élőzene, tánc és show-műsorok. Szolgáltatások 60 év feletti utasok részére: délután kávé, tea és sütemény, a vacsorához 1/4 liter bor vagy 1 sör vagy 1 üdítő/fő ingyenesen.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, boccia, fitneszterem és asztalitenisz. Térítés ellenében: minigolf, biliárd és tenisz.

Térkép