Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Mediterranean Palace 4****

Tenerife, , Spanyolország
Szépen kialakított szálloda hatalmas medencerésszel. Közvetlenül a pálmákkal övezett Playa del Camisón strand parti sétánya mellett fekszik amely Los Cristianost és Costa Adejét köti össze. Számos bevásárlási és szórakozási lehetőség, bárok, éttermek és kávézók a közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A Mare Nostrum Resorthoz tartozó szállodában rendelkezésre áll 535 szoba 6 emeleten és liftek, valamint hall recepcióval, társalgó SAT-TV-vel, étterem, bárok, kávézó és fodrászat. A üdülőfaluban számos további bár és különböző éttermek. A kertben édesvizű úszómedence (fűthető), napozóterasz, napágyak, napernyők és törölközők valamint pool-/snack-bár. A vendégek a létesítmény minden szolgáltatását igénybe vehetik (kivéve Sir Anthony).

Szobák
A1A/A2A: Kis hűtőszekrény (térítés ellenében), telefon, SAT-TV, bérelhető széf, légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és bútorozott balkon.
A1B/A2B: Medencére nézők.
A2D - Suitek: Tágasak, ülősarokkal, bútorozott balkon vagy terasz.
A2C - Suitek: Medencére nézők.
A2F - Családi szobák: 2 felnőtt és 1 gyermek foglalása esetén egy normál szoba külön hálószobával, 2 felnőtt és 2 gyermek foglalása esetén 2 kétágyas szoba összekötő ajtóval. Balkonnal vagy terasszal.
A2G - Családi szobák: Medencére nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok napközben és este show-műsorokkal, élőzene és tánc. Külön gyermekmedence és játszótér. A Club Mare-ban (gyermekek részére ingyenes) professzionális animátor csapat vezetésével különböző gyermekprogramok (\"Turtle\" 6 hónapostól 3 éveseknek, \"Willy\" 4-7 éveseknek, \"Sailor\" 8-12 éveseknek). 800 m^2 fedett és nyitott résszel rendelkező gyermekbirodalom különböző foglalkozásokkal. Gyermekmenük és italok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz (kaució ellenében) és vízigimnasztika. Térítés ellenében: aerobic, fitneszterem, minigolf, többfunkciós sportpálya, tenisz valamint a közelben golfpálya (bővebb információ a helyszínen).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS