Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Blau Privilege Cayo Libertad 18+ 5*****

Varadero, , Kuba
Varadero mindössze 140 km-re található Havannától. Kuba legrégibb üdülőhelye, mely a csaknem 24 km hosszú, egybefüggő, fehérhomokos tengerpartja miatt egyben a legkedveltebb is. A félszigeten a széles hotel-választékból mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt, csakúgy, mint a gazdag fakultatív programkínálatból. Varadero kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közbiztonság pedig tökéletes. Kisgyermekes családok számára is ideális.
Elhelyezkedés: az ötcsillagos exkluzív hotel Varaderón, Cayo Libertad csodás strandján fekszik, a Blau Marina Varadero Hotel mellett, melynek bizonyos szolgáltatásait használhatják a hotel vendégei. A hotel csak 18 éven felüli vendégeket fogad. A szálloda nászutasoknak kiváló választás, de hivatalos esküvők megrendezése is lehetséges.
Strand: a hotel közvetlenül a csodálatos homokos tengerparton fekszik.

Szobák
Szobák: a 80 szoba mindegyike erkéllyel, hajszárítóval, telefonnal, széffel, vasalóval/deszkával, minibárral, légkondicionálóval, műholdas tv-vel, ventillátorral, kávéfőzővel, valamint papuccsal és fürdőköpennyel felszerelt. Néhány akadálymentesített szobával is rendelkezik a hotel.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: étterem, 2 bár, fitneszterem, medence, nappali és esti animáció, alkalmanként élő zene, strandtörölköző, sportlehetőségek a szomszédos Blau Marina Varadero Hotelben. Térítés ellenében: business center.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS