Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Blau Marina Varadero 5*****

Varadero, , Kuba
Elhelyezkedés: az 548 szobás 5 csillagos Hotel Blau Marina Varadero kiváló tengerparti elhelyezkedése az exkluzivitás igazi élményét adja. Közvetlenül a Marina Gaviota mellett, amely Kuba egyik legfontosabb kikötője, ez a varaderói hotel ideális helyszín a családdal, vagy egy párral a nyaralásra. Kiváló tengerparti elhelyezkedéssel, ez a csodálatos kerttel körbevett, és tágas terekkel rendelkező hotel a családosoknak és nászutasoknak egyaránt kiváló választás. A varaderói repülőtértő kb. 30 km-re található a hotel.
Strand: a hotel közvetlenül a fehérhomokos tengerparton fekszik, ahol a napernyők és a napozóágyak ingyenesen használhatók.

Szobák
Szobák: minden szoba felszereltsége közé tartozik a hűtőszekrény, vízforraló, vasaló, hajszárító, légkondicionáló, széf, műholdas tv, internet hozzáférés, telefon, erkély.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: 3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 6 étterem, 6 bár, röplabda, aerobic, asztalitenisz, strandfoci, biliárd, salsa oktatás, bevezető búvároktatás a medencében, napközbeni és esti animáció, nem motorizált sporteszközök: kajak, windsurf, vitorlás, kerékpár és snorkeling, esti szórakoztatás és showműsor. Térítés ellenében: szauna, fitnesz terem, medence, jacuzzi, night club, golf, fodrászat, moped bérlés, autóbérlés, szépségszalon, mosoda, konferenciaterem, orvos, számos bár, gyermekfelügyelet, internet a recepción, masszázs, tenisz, business center.
Gyermekeknek: gyermekmedence, gyermekklub, játszótér.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS