Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Agrabella Hotel 3***

Hersonissos, , Görögország
A 3 csillagos, családias hangulatú, két épületből álló négyemeletes szálloda a heraklioni repülőtértől 25 km-re, Hersonissos központjától mindössze 100 m-re, egy mellékutcában található. Hersonissos kikötője híres éjszakai életéről, a városban pedig számos szórakozási- és bevásárlási lehetőség, valamint étterem és bár várja a vendégeket. A legközelebbi buszmegálló a hoteltől 50 m-re, a fő utcán található, ahonnan könnyedén eljuthatunk a környező településekre.

Strand: a hotel kb. 250 m-re fekszik a kavicsos tengerparttól. A strandon a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
a hotel 130 szobájának mindegyike telefonnal, műholdas tv-vel, bérelhető széffel, wifi-vel (térítés ellenében), és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A standard szobák 11 nm-esek, légkondicionáló (50 EUR / hét) és hűtőszekrény (20 EUR/hét) térítés ellenében vehető igénybe. A superior szobák 22 nm alapterületűek, ingyenes légkondicionálóval és hűtőszekrénnyel, valamint hajszárítóval is rendelkeznek. A családi szobák egylégteresek és kb.25-30 nm alapterületűek.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 2 bár, tv-szoba, alkalmanként tematikus estek. Térítés ellenében: széf, biliárd, asztali tenisz, léghoki, internetsarok, wifi, vízi sportok a parton, orvos, mosoda.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub, animációs programok, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS