Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Smartline Paraiso Del Sol 3***superior

Playa de las Americas/Arena, , Spanyolország
Playa de las Americas központjában fekvő szálloda, gyalog néhány percre a "Siam Park"-tól, Európa legnagyobb vízi élményparkjától. A homokos "Playa de Troya" strand kb. 400 m. Számos bevásárlási és szórakozási lehetőség, valamint éttermek és bárok a közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, teraszos büféétterem, bár TV-sarokkal, internetsarok, WIFI a recepciónál ingyenesen, a pool-bárnál és a medencénél térítés ellenében valamint mosógép (térítés ellenében). A kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők ingyenesen, matracok térítés ellenében vehetők igénybe. Összesen 149 lakóegység kétszintes bungalókban.

Szobák
A1A/A2A/A3A - Stúdiók: Kombinált nappali/hálószoba, konyhasarok hűtőszekrénnyel, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, bérelhető széf, telefon, SAT-TV (egyes adók térítés ellenében), fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A2D/A3D - Stúdiók: A kert oldalán.
A2B/A3B/A4B - Apartmanok: Külön hálószobával és ülősarokkal.
A2F/A3F/A4F - Apartmanok: Kis, privát kerttel rendelkeznek.
A2C/A3C/A4C/A5C - Apartmanok: 2 külön hálószobával rendelkeznek.
Foglalható Joker-stúdió A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, játszótér és gyermekanimáció. Egyágyas stúdió foglalása esetén elhelyezés kétágyas stúdióban (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: biliárd és asztalitenisz.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS