Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Appartements & Bungalows Bad Mitterndorf 3***

Bad Mitterndorf, , Ausztria
Apartmanházak a Tauplitzalm közelében, mely Ausztria egyik legszebb síterülete. A síelni vágyókat kb. 42 km sípálya várja, akár 1.965 m-es tengerszint feletti magasságig. Bad Mitterndorf gyönyörű hegyeivel tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz, és felejthetetlen élményt nyújt. Apartmanházak a Tauplitzalm közelében, mely Ausztria egyik legszebb síterülete. Az üdülőtelep a központtól kb. 2 km-re fekszik. Az elhelyezés különböző apartmanházakban történik, Bad Mitterndorfban. Síterület: Tauplitzalm síterület kb. 6 km-re (síbusszal kb. 20 perc). Síliftek: kb 6 km-re. Sípályák: kb. 6 km-re. Sífutópálya: kb. 500 m-re (kb. 80 km jól karbantartott pálya a völgyben, magaspálya a Tauplitzalmon). Síbusz: ingyenes, kb. 50 m-re. Sísuli: kb. 300-500 m-re, az apartmanházak fekvésétől függően (Pürcher sísuli). Síkölcsönző: kb. 300-500 m-re, az apartmanházak fekvésétől függően (Pürcher síkölcsönző). Téli túraútvonalak: az apartmanházaktól.

Szobák
Az apartmanok/stúdiók/bungalók a tulajdonos ízlése szerint vannak berendezve, bennük fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, előtér, konyha (főzőlap, hűtőszekrény), rádió, TV és balkon vagy terasz.
F2F: Stúdió 2 fő részére (kb. 31 m^2). Nappali/hálószoba szekrényágyakkal vagy dupla, kihúzható kanapéval.
F4G: Kétszobás apartman 4 fő részére (kb. 45 m^2). Nappali/hálószoba dupla, kihúzható kanapéval és 1 kétágyas szoba.
F4H: Háromszobás apartman 4 fő részére (kb. 67 m^2). Nappali/hálószoba és 2 kétágyas szoba (egy részük emeletes ággyal).
F4K: Háromszobás bungaló 4 fő részére (kb. 80 m^2). Nappali ülősarokkal és étkezősarokkal, konyha. 2 kétágyas szoba a földszinten vagy 1 kétágyas szoba az emeleten és 1 kétágyas szoba a földszinten. Víz és elutazás utáni takarítás. Fűtés és áram (csak az F2F/4G/4H típusoknál). Gyerekágy 2 éves korig vagy pótágy (3 éves kortól) kb. 4,- EUR/nap. Előzetes foglalás az utazási irodában, fizetés a helyszínen. A max. létszámot csak így szabad túllépni. 15.00 és 17.00 óra között/10.00 óráig

Szolgáltatások a közös terekben
Ingyenes. 1 háziállatot lehet vinni (kb. 15,- EUR/tartózkodás).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS