Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Appartement-hotel Sonnbichl 3***

St.Martin am Tennengebirge, , Ausztria
A Lammertal déli lejtőjén fekvő St. Martin a környező hegyvidék nyújtotta kiváló adottságai révén változatos télisport-lehetőségeket kínál az egész családnak. Itt a kezdők is kipróbálhatják a síelés élményét. A jól ismert Ski Amadé sírégió és Flachau csak 15 km-re található. A település varázsa az érintetlen hegyi környezetben rejlik. Az apartmanhotel szép környezetben fekszik, egy déli lejtőn, St. Martinon kívül, kilátással a Tennengebirgére. Az apartmanhotel szép környezetben fekszik, egy déli lejtőn, St. Martinon kívül, kilátással a Tennengebirgére. Itt a kezdők is kipróbálhatják a síelés élményét. A helység központja éttermekkel és üzletekkel kb. 200 m-re található. 2 épületből álló létesítmény összesen 46 apartmannal. A vendégek rendelkezésére áll társalgó bárral (18.00 órától tart nyitva, snack-ételek térítés ellenében) és kandallóval illetve érmés mosó-/szárítóautomata. Síterület: Dachstein-West (Annaberg) kb. 8 km-re, Ski Amadé kb. 15 km-re.
Síliftek: kb. 500 m-en belül 3 sílift.
Sífutópálya: a háztól.
Síbusz: kb. 200 m-re.
Sísuli: kb. 500 m-re.
Síkölcsönző: kb. 500 m-re.
Sítároló: a házban.
Téli túraútvonalak: a háztól.
Figyelem! A hógarancia a Dachstein West síterületre vonatkozik.

Szobák
A stúdiók és apartmanok a főépületben vagy a melléképületben találhatók. Konyhasarok (főzőlap, hűtőszekrény, kávéfőző), SAT-TV, fürdőszoba vagy zuhanyozó, külön WC és balkon.
F2F: Stúdió 2 fő részére (kb. 25 m^2). Nappali/hálószoba 2 ággyal és ülősarok.
F3G: Kétszobás apartman 3 fő részére (kb. 32 m^2). Rusztikus nappali, boltívvel és függönnyel leválasztott, háromágyas szoba. Zuhanyozó.
F4H: Háromszobás apartman 4 fő részére (kb. 45 m^2). Rusztikus nappali és 2 külön hálószoba (az egyik szobában dupla ágy, a másikban két ágy).
F6J: Négyszobás apartman 6 fő részére (kb. 68 m^2). Előtér, külön konyha, rusztikus nappali, 3 hálószoba (az egyikben dupla ággyal). Áram, víz, fűtés, elutazás utáni takarítás. Ágyneműhuzat heti váltással. Kizárólag az F4H típusban 1 pótágy (3 éves kortól) kb. 7,- EUR/éj. Előzetes foglalás az utazási irodában, fizetés a helyszínen. A max. létszámot így sem szabad túllépni. Rácsoságy/bébiágy nem helyezhető el. 14.00 és 20.00 óra között/10.00 óráig

Szolgáltatások a közös terekben
Játszószoba. 1 háziállatot lehet vinni (kb. 4,- EUR/nap). Heti 1x szauna ingyenesen.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS