Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Areal Tatry Holiday 3***

Velky Slavkov, , Szlovákia
A komplexum a világ egyik legkisebb és legszebb hegysége, a Magas-Tátra lábánál fekszik, a Slavkov-csúcs alatt. A komplexum a világ egyik legkisebb és legszebb hegysége, a Magas-Tátra lábánál fekszik, a Slavkov-csúcs alatt. A vasútállomás kb. 900 m-re, Poprad kb. 2 km-re, Stary Smokovec kb. 7 km-re található. Síterület: Tatranska Lomnica kb. 11 km-re, Stary Smokovec kb. 7 km-re. Síliftek: Tatranska Lomnica kb. 11 km-re, Stary Smokovec kb. 7 km-re. Sípályák: Tatranska Lomnica kb. 11 km-re, Stary Smokovec kb. 7 km-re. Sísuli: a síterületeken. Síkölcsönző: a síterületeken. Téli túraútvonalak: a síterületeken. Síbérletszerviz: a síterületeken.

Szobák
F6F - Hütte: Kétemeletes vendégház 4-8 fő részére (kb. 70 m^2). 1 kétágyas hálószoba és 1 négyágyas hálószoba az emeleten, nappali/hálószoba 2 kanapéval a földszinten. SAT-TV, konyha étkezősarokkal (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, főzőlap, vízforraló), fürdőszoba, WC. A hütte előtt pihenőpad.
F2F - Stúdiók: Kétágyas szoba két pótággyal (kb. 30 m^2). TV, konyhasarok (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, főzőlap, vízforraló), fürdőszoba, WC, internetcsatlakozás. Áram, víz, fűtés, elutazás utáni takarítás, ágyneműhuzat, törölköző és konyharuha váltás nélkül. Gyermekágyat 11 éves korig az ár már tartalmaz. Pótágy 12 éves kortól kb. 7,40 EUR/éj. Előzetes foglalás az utazási irodában, fizetés a helyszínen. A max. létszámot csak így szabad túllépni. 15.00 órától/10.00 óráig

Szolgáltatások a közös terekben
Az Aquacity Poprad kb. 4 km-re található. Ingyenes. 1 háziállatot lehet vinni (kb. 7,- EUR/nap).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS