Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Luabay Costa Adeje 4****

Tenerife, , Spanyolország
2011-ben felújított, barátságos hangulatú, kedvelt szálloda a strand közelében. Costa Adején, Torviscas városrészben, a homokos strandtól kb. 200 m-re fekszik. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek a közelben. A szállodában impozáns hall recepcióval és ülőgarnitúrával, társalgó SAT-TV-sarokkal, internetsarok (térítés ellenében), WIFI, étterem, bár, a'la carte-étterem és ajándéküzlet áll a vendégek rendelkezésére. A kertben 2 édesvizű úszómedence, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel valamint pool-/snack-bár. 303 szoba 9 emeleten és liftek. Külön gyermekmedence, mini-klub 4-12 éveseknek (a német iskolai szünidő alatt) valamint játszótér.

Szobák
A1A/A2A: Barátságos berendezéssel, telefon, SAT-TV, bérelhető széf, minibár (térítés ellenében), légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és oldalról tengerre néző, bútorozott balkon vagy terasz.
A1B/A2B: Tengerre néző szobák.
A2C - Superior-szobák: Tágasabbak és tengerre nézők.
A2D - Suitek: Tágasabbak és tengerre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs és szórakoztató programok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz, boccia, íjászat, röplabda, vízigimnasztika, többfunkciós sportpálya és fitneszterem. Térítés ellenében: biliárd és teniszpálya. Térítés ellenében: a spa-központban pezsgőfürdő, szauna, masszázs, különböző terápiás, szépség- és testkezelések.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS