Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Akka Alinda Hotel 5*****

Kemer, , Törökország
Elhelyezkedés: az 1995-ben nyílt, és 2010-2011-ben részben felújított, 410 szobás, 5 csillagos, 32.000 nm-en elterülő, modern hotel az antalyai repülőtértől 65 km-re, Antalya központjától 44 km-re, Kemer belvárosától 7 km-re fekszik, Kiris településen. Az Akka szállodalánc Kirisben található tagja egy főépületből, egy négyszintes és két háromszintes melléképületből áll. Különlegesen szép elhelyezkedésének köszönhetően a turisták egyik kedvenc hotele. Az egész nap fergeteges szórakozást kínáló animátor csapat gondoskodik arról, hogy senki se unatkozzon, legyen kicsi vagy nagy. A szálloda csodás spa részlegében kényeztetheti testét egy jó masszázzsal vagy a számos testkezelés egyikével, vagy csak feküdjön ki a napra és szívja magába a napsugarak pozitív energiáját. A közeli városokat könnyen meg lehet közelíteni a nagyjából 20 percenként közlekedő helyi járatú busszal (dolmus) vagy taxival.

Szobák
Szobák: a hotel klasszik szobái a melléképületekben helyezkednek el, 22-25 nm-esek, padlószőnyeggel borítottak, erkéllyel, hajszárítóval, telefonnal, műholdas tv-vel, minibárral, széffel, wifi kapcsolattal, és központi légkondicionálóval rendelkeznek. A főépületi szobákat 2011-ben felújították, méretük 22-24 nm közötti, parkettásak és LCD tv-vel felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton épült, a parton a napernyők, napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 2 csúszda, 4 étterem, lobby bár, medence bár, strand bár, diszkó, élő zene alkalmanként, animációs programok, esti show-műsorok, wifi kapcsolat a lobbyban, tv-sarok, fitneszterem, törökfürdő és szauna (előzetes foglalással), jacuzzi, strandröplabda, 2 teniszpálya felszereléssel, asztalitenisz, darts, tollaslabda, vízibicikli, kenu, szörf és vitorlás (engedéllyel 30 perc ingyenes). Térítés ellenében: mosoda, business center, üzletek, orvosi ellátás, fodrászat, gyermekfelügyelet, masszázs, törökfürdő kezelései, spa kezelései, teniszpálya-világítás, biliárd, motorizált vízi sportok, búvároktatás. Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-7 éves korig) és midiklub (8-12 éves korig), gyermekmenü, széleskörű gyermekanimáció.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snackek, gözleme, palacsinta, fagylalt bizonyos órákban, kávé/tea/sütemények, éjféli snackek (23:00-01:00 között), expressz büfé (01:00-06:00 között), minibár fogyasztás, néhány import és minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (09:00-02:00 között). Térítés ellenében: 2 a´la carte étterem (francia és hal, előzetes foglalással), szobaszerviz, török kávézó, import és prémium italok, speciális borok, pezsgők, palackozott és üveges italok, energia italok, frissen facsart gyümölcslevek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS