Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ali Bey Resort Hotel 5*****

Side, , Törökország
A 2010-ben nyílt Ali Bey Resort Hotelt rendkívül elegáns szobái, kiemelkedő szolgáltatásai és kiváló elhelyezkedése miatt ajánljuk utasaink figyelmébe. A hotel teniszakadémiája profiknak és kezdőknek egyaránt tökéletes kikapcsolódást ígér, hiszen kitűnően felszerelt, valamint okleveles oktatók várják a teniszezni vágyó felnőtteket és gyermekeket egyaránt. A 2000 nm-es Samara wellness és spa központban pedig számos kezelést próbálhat ki, többek közt a törökfürdő évezredes hagyományát. A grandiózus aquaparkban a gyermekek és a gyermeklelkű felnőttek számára nem lesz elég egy hét, hogy mindent kipróbáljanak! A szálloda minden korosztály számára tökéletes nyaralást biztosít!
A 120.000 nm-en elterülő szálloda Side városától 1 km-re, Manavgattól 2 km-re, az antalya-i repülőtértől pedig 70 km-re található. A városközpontba helyi buszjárattal (dolmussal) vagy taxival juthatunk be.

Szobák
Szobák: a 276 szobával rendelkező szálloda deluxe szobái 30-36 nm-esek, erkéllyel, LCD tv-vel, zenecsatornával, telefonnal, széffel, központi légkondicionálóval (májustól szeptemberig), vezetékes internetkapcsolattal, minibárral, tea- és kávéfőzővel, a kádban jacuzzival, hajszárítóval, fürdőköpennyel felszereltek. A családi lakosztályok 61 nm-esek, két, ajtóval elválasztott szobából állnak és 2 fürdőszobával rendelkeznek. A családi doublex lakosztályok galériásak, 62 nm-esek, elválasztó ajtóval nem rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton fekszik, ahol a napozóágyakat, a napernyőket és a strandtörölközőket ingyenesen vehetjük igénybe. Szolgáltatások: medencék napernyőkkel és napozóágyakkal, 15.000 nm-es aquapark, 4 étterem, 5 bár, törökfürdő, szauna, strandröplabda, strandfoci, asztalitenisz, boccia, darts, íjászat, vízilabda, wifi a lobbyban és a medencénél, nappali és esti animációs programok és show-műsorok. Térítés ellenében: teniszpályák, oktatás és felszerelés a nemzetközileg elismert teniszközpontban, fitneszterem, masszázs, törökfürdő kezelések, a kétszintes, 2.000 nm-es wellness és spa központ szolgáltatásai, orvos, üzletek, mosoda, fodrászat, szépségszalon, gyermekfelügyelet, babakocsi bérlés, autóbérlés, vízi sportok, privát pavilonok a strandon. Gyermekeknek: üdítőital érkezéskor, medencék, aquapark, homokozó, játszótér, gyermek-animáció, miniklub (4-7 ill. 8-12 éves korig), tiniklub (júliusban és augusztusban.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: gyümölcs és pezsgő érkezéskor, reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, snack ételek, fagylalt, minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (09:00-02:00 között), narancslé a reggelinél; víz, üdítők, sör, bor, aszalt gyümölcs és csokoládé a minibárból, hal a´la carte étterem (előzetes foglalással), éjféli snack. Térítés ellenében: bizonyos borok és pezsgők, palackozott italok, import italok, szobaszerviz, a´la carte étterem.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS