Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Alaiye Kleopatra Hotel 4****

Alanya, , Törökország
A helyi besorolás szerinti négy csillagos szálloda az antalyai repülőtértől 130 km-re, Alanya központjától kb. 1 km-re fekszik. A központot egy könnyű sétával megközelíthetjük. Alanya meredek hegyfoka és erődje már kilométerekről látszik, és innen pazar a kilátás a strandokra és hegyekre. A kikötőből csodás hajókirándulásokat tehetünk a közeli öblökben, és barlangokban.

Szobák
Szobák: a szobák mindegyike műholdas tv-vel, telefonnal, minibárral, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, hajszárítóval, bérelhető széffel és erkéllyel rendelkezik. A standard szobák 16 nm-esek. A családi szobák 32 nm-esek, és két, egybenyíló helyiségből állak (elválasztó ajtóval nem rendelkeznek).

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel kb. 100 méterre fekszik a homokos-kavicsos tengerparttól, ahol a napozóágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, étterem, 2 bár, hetente egyszer esti show, wifi a lobbyban, asztalitenisz. Térítés ellenében: mosoda, szauna, masszázs, törökfürdő, biliárd, internet, vízi sportok a parton. Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni kávé/tea/sütemény, minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-23:00 között). Térítés ellenében: fogyasztás a strandon, import italok, palackozott italok, minibár fogyasztás, jeges tea, cappuccino, török kávé, frissen facsart narancslé.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS