Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aparthotel Ruby 4****

Napospart, , Bulgária
Fekvés: A 2008-ban épült Aparthotel Ruby Napospart déli, Neszebárhoz közeli részén helyezkedik el, a strandtól homokdűnék (természetvédelmi terület) választják el, a magasabb emeleti szobák a tengerre néznek.
Családias szálloda, könnyen megközelíthető a neszebári ó és újváros is. A szálloda környezete szépen kiépített éttermek és igényes szórakozóhelyek is megtalálhatóak. A szálloda előnye, hogy akár nagy apartman is foglalható All Inclusive ellátással. A közelben található a Cacao Beach, Napospart leghíresebb partszakasza.

Szobák
Elhelyezés:
Kis apartman (elhelyezhető max 2+2 fő): teraszos, fürdőszobás, légkondicionált apartman, egy 2 fős hálószobával és egy nappalival, melyben kihúzható kanapé található. Minden apartman sarokkonyhás, TV-vel, hűtővel felszerelt.

Nagy apartman (elhelyezhető max 4+2 fő): teraszos, fürdőszobás, légkondicionált apartman, két db 2 fős hálószobával és egy nappalival. A nappaliban az ágy kihúzható kanapé. Minden apartman sarokkonyhás, TV-vel, hűtővel felszerelt.

Aki főzni szeretne érdemes magával vinnie az alapszintű konyhai felszereléseket.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Recepció, lift. Térítés ellenében: Lobby bár, a szomszédos Imperial Hotelben széf bérlése, a SPA részleg használata lehetséges. Pénzváltás szintén az Imperial Hotelben lehetséges. Idegen nyelvű felnőtt animáció szintén a Hotel Imperial udvarán a hét 6 napján. A szálloda előtt korlátozott számban van fizetős nem őrzött parkoló. A közelben lévő Hotel Kotva udvarán van őrzött, fizetős parkoló (10 leva/nap).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: Önellátás

All Inclusive ellátás felár ellenében kérhető
Az All Inclusive szolgáltatások a szomszédos Hotel Imperial és Hotel Amfora közös területén vehetők igénybe. Reggeli: 7:30-10:00, ebéd: 13:00-14:00 vacsora 18:00-21:00 Snack 10:00-17:00. Alkoholos italok: 10:00-23:00 a Snack bárban; üdítő, ásványvíz és csapolt sör a Beach bárban 11:00-18:00. A két terület közvetlen összeköttetéssel rendelkezik. Az All Inclusive vendégek részére a kijelölt strandrészen kedvezményesen vehető igénybe a napernyő és nyugágy.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítésmentes: Külső medence gyerekmedence résszel, a nyugágyak és a napernyők a szabad helyek függvényében. A szállodában a Robinson Kölyökklub magyar nyelvű animáció szórakoztatja a gyermekeket az Amfora Beach-el és az Imperial közös területén!

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS