Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Jetwing Blue 4****

Negombo, , Sri Lanka
Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülőtértől 15 km-re. A vízparton, modern stílusban néhány éve megépített hotel. Nyitott étterme egybeépült a szálloda látványkonyhájával. Rendezett, szép zöld kertjében két nagy úszómedence áll rendelkezésre. A nyugágyakon pihenve gyönyörű panoráma nyílik az Indiai-óceánra. Érdekes programként szolgál a nyílt tengeren eltölteni 1-1,5 órát a jellegzetes, fából készült, vitorlával felszerelt katamaránon. A tulajdonossal meg kell alkudni a kirándulás árában. Negombo városkában az egykori holland gyarmatosítók által ?eredetileg kereskedelmi céllal- megépített kanálisok motorcsónakkal bejárhatók, és a parton a helyi lakosok mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást.

Szobák
Szobák (deluxe): Egyszerűség és elegancia együttese jellemzi a tágas szobákat, uralkodó színei a kék és natúr. Az erkély/terasz bútorozott, a tengerre néz. Felszereltségéhez tartozik a légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, plazma TV, DVD lejátszó, telefon, minibár (térítés ell.), tea/kávéfőző, széf, internet csatlakozás, modern fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, hajszárítóval.

Szolgáltatások a közös terekben
Úszómedence, fitneszterem, tenisz, squash, asztalitenisz, strandröplabda, csónak- és katamarán túrák, éttermek, bárok, szépségszalon,ayurveda központ, esti szórakoztató, programok, internet, játszótér, ajándéküzlet, nyugágy és napernyő használata ingyenes.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS