Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Byblos Hotel 4****

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
A hotel az Al Barsha negyed szívében fekszik, közel a Dubai Media Cityhez, néhány percnyi sétára az Al Barsha metróállomástól, kb. 30 km-re pedig a repülőtértől.

A négycsillagos hotel ötvözi a főníciai elemeket a modern építészettel, falain egyedi festményeket, mozaikokat, márvány művészeti alkotásokat láthatunk. A hotel az Al Barsha negyed szívében fekszik, közel a Dubai Media Cityhez, néhány percnyi sétára az Al Barsha metróállomástól, kb. 30 km-re pedig a repülőtértől. A hotel turistáknak és üzleti utazóknak egyaránt tökéletes választás.

Strand: a hotel vendégei a Jumeirah Beach nyilvános strandját használhatják, mely taxival kb. 10 perc alatt elérhető a hotelből. A parton minden szolgáltatásért fizetni kell.

Szobák
A standard szobák mindegyike légkondicionálóval, műholdas LCD tv-vel, széffel, minibárral és wifi kapcsolattal rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Kisméretű medence napozóágyakkal, olasz étterem, angol pub, koreai étterem, vízipipa terasz. Térítés ellenében: business center, konferenciaterem, spa, fodrászat, fitneszterem, night club.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS