Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

AA Grand Oasis Resort 4****

Sharm El Sheikh, , Egyiptom
Szépen kialakított szálloda csodálatos kilátással az Aqaba-öbölre. A tengerpart és a lépcsőzetesen kialakított, homokos strand felett fekszik. Fürdési lehetőség egy stégről (fürdőcipő viselete ajánlott). Na'ama Bay kb. 10 km-re (hotelbusz térítés ellenében, előzetes foglalással). A szállodában összesen 461 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, WIFI (térítés ellenében), büféétterem nemdohányzó-résszel, 3 a´la carte-étterem (keleti, olasz és halételek), lobby-bár és üzletek. A kertben 2 édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-bár. Strandbár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A1B/A2B/A3B: Barátságos berendezéssel, bennük kis hűtőszekrény, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és oldalról tengerre néző balkon vagy terasz.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek) és játszótér. Animációs programok napközben és este, hetente többször esti show-műsorok. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1B).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, aerobic, darts, asztalitenisz és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd, 1 kivilágítható teniszpálya és búvárkodás (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS