Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Roma Hotel 3***

Kairó, , Egyiptom
A szálloda a hurghadai repülőtértől kb. 10 perc transzferidőre található, közvetlenül a Vörös-tenger homokos tengerpartján fekszik.

Szobák
A komplexum 147 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, mini bárral (térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Szobaszerviz, limuzin és autóbérlés, mosoda, orvosi ügyelet, konferenciaterem, privát parkoló. A napernyők, napágyak és strandtörülközők térítésmentesen vehetők igénybe a tengerparton és a medencénél.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás, reggeli (07:00 - 10:00), ebéd (13:00 - 15:00), vacsora (19:00 - 22:00), helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása. A szállodában számos bár szolgálja a vendégek kényelmét úgy, mint a lobbi bár, medence melletti bár, tengerparti bár. Az import alkoholos italok fogyasztása nem része az all inclusive ellátásnak.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Egy külső medence, játszótér, sport központ: jakuzzi, masszázs, gőzfürdő, gimnasztika. Térítés ellenében különféle vízi sportok a tengerparton, búvárkodás, aqua központ, szörfözés áll rendelkezésre. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS