Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Amelia Beach Resort Hotel & Spa 5*****

Side, , Törökország
A 2008-ban nyílt szálloda 90 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 15 km-re Sidétől, 10 km-re pedig Manavgattól. A környező városokba taxival, dolmussal vagy a szálloda saját ingyenes buszával juthatunk el, amely meghatározott napokon közlekedik a különböző városokba és előző nap kell rá feliratkozni. Érdemes ellátogatni a híres Manavgati vízeséshez és Sidebe az antik romokhoz, valamint a hangulatos belvárosba. A szálloda minden korosztálynak kellemes nyaralást biztosít. Pihenjen Ön is a hűs medencék partján, élvezze az all inclusive ellátás bőséges kínálatát, kényeztesse magát a törökfürdőben, de ha többre vágyik, próbálja ki az adrenalinszint növelő vízisportok egyikét!

Strand: a szállodát egy út választja el a széles, homokos-aprókavicsos, Kék Zászló díjjal kitüntetett saját strandjától, melyet egy aluljárón át közelíthetünk meg. A napozóágyakat és a napernyőket ingyenesen, a strandtörölközőket letét ellenében vehetjük igénybe.

Szobák
A 475 szoba mindegyike rendelkezik légkondicionálóval (júliustól szeptemberig), hajszárítóval, műholdas tv-vel, erkéllyel, minibárral, bérelhető széffel és telefonnal. Az alacsonyabb kategóriájú szobák a standard szobáknál kisebb mértékű komfortfokozattal rendelkeznek, elhelyezkedésük, kilátásuk vagy méretük miatt. Az "A" típusú családi szobákban egy francia és egy emeletes ágy található és tengerre nézőek, maximum 2 felnőtt és 2 gyermek (12 év alatti) részére, felszereltségük azonos a normál szobáéval. A "B" típusú családi szobák 2, ajtóval elválasztott hálószobával rendelkeznek, tengerre nézőek és maximum 4 felnőtt részére, felszereltségük azonos a normál szobáéval. A "C" típusú családi szobák 2 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkeznek, tengerre nézőek és maximum 4 felnőtt + 1 gyermek (12 év alatti) részére, felszereltségük azonos a normál szobáéval.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotelt egy út választja el a széles, homokos-aprókavicsos, Kék Zászló díjjal kitüntetett saját strandjától, melyet a szálloda aluljáróján át közelíthetünk meg. A szállodavendégek a napozóágyakat, napernyőket és a strandtörölközőket ingyenesen vehetik igénybe
4 étterem, 4 bár, 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 4 csúszda, tenisz, asztalitenisz, aerobic, kosárlabda, strandröplabda, nappali és esti animációs programok, törökfürdő, szauna, fitneszterem (oktatóval). Térítés ellenében: masszázs, wellness szolgáltatások, törökfürdő kezelései, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, bowling, mosoda, internet, vízi sportok, tenisz felszerelés és a pályavilágítás, számítógépes játékok.

Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 évig), játszótér, tiniklub (11-15 évig).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, diétás menü, délutáni snack, kávé/tea/sütemény, fagylalt (bizonyos időpontban), éjféli leves, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között), 4 a´la carte étterem (olasz, kínai, török és hal; tartózkodás alatt egy alkalommal, előzetes foglalással). Térítés ellenében: frissen facsart gyümölcslevek, import italok, fogyasztás a diszkóban és a vitaminbárban, szobaszerviz.

Térkép