Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dunas de Sal 3***

Santa Maria, , Zöld-foki Köztársaság
Barátságos légkörű szálloda nyugodt környezetben. A 2. szállodasoron, a kilométerhosszú, homokos strandtól kb. 200 m-re fekszik. Santa Maria központja kb. 20 perces sétával érhető el. A busztranszfer a repülőtérről kb. 20 perc. A szállodában összesen 48 szoba található 2 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll recepció, hall SAT-TV-vel, internetsarok és WIFI (térítés ellenében), teraszos étterem élőzenével és bárok. A kert közepén szép, édesvizű úszómedence napozóterasszal. Napágyak és napernyők ingyenesen vehetők igénybe. Törölközők a strandra és a medencéhez kaució ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A modern és ízléses berendezésű szobákban minibár (térítés ellenében), légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és bútorozott balkon vagy terasz.
A2B - Superior-szobák: Az 1. emeleten találhatók és balkonosak.

Szolgáltatások a közös terekben
édesvizű úszómedence és gyermekmedence, spa, török fürdő, arc- és testkezelések, masszázs, éttermek, bár, kávéterasz, alkalmanként élőzenés estek, internet, fitnesz terem, búvárközpont, szörfbérlés, autóbérlés. Napágyak és napernyők a tengerparton díj ellenében bérelhetők.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS