Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aquapalace Hotel 4****

25101 Prága, Prazska 137, Csehország
Szobák
A szálloda 231 szobával rendelkezik, melyek közül 30 családi szoba, 12 'King Suite' és 3 'Junior suite'. A szobák ízlésesen berendezettek és műholdas TV-vel, kiegészítőkkel, vezetéknélküli internet csatlakozással, minibárral, széffel, kávé/teafőzővel és egyénileg szabályozható légkondicionálással rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Lehetőség van megbeszélések, konferenciák lebonyolítására a 10 konferenciaterem bármelyikében, melyek 25-530 négyzetméter alapterületűek. A vízipark szolgáltatásai közé tartoznak a medencék, szauna, fittness és wellness részleg masszázzsal és egyéb kezelésekkel. Aquapalace és fittness belépő felár ellenében igényelhető.
Aki autóval érkezik, a szálloda mélygarázsában parkolhat.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda teraszos éttermében hagyományos cseh, valamint nemzetközi ételeket készítenek. Az étteremben gyermekek részére kialakított játszósarok is található.


Ellátás: reggeli

A gyermekkedvezmény két felnőttel egy szobában, harmadik ágyon történő elhelyezés esetén érvényes, és a felnőttek a kétágyas szoba árát fizetik. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése családi szobában lehetséges.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS