Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Altis Park Hotel 4****

1900-221 Lisszabon, Avenida Engenheiro Arantes e Oliveira, 9, Portugália
Az Altis Park Hotel egy ragyogó 4 csillagos szálloda Lisszabon szívében. Vendégeinek különböző szobákat és lakosztályokat kínál. A szálloda házon belüli étkezési lehetőséget, szabadidős és sportolási lehetőséget biztosít, illetve üzleti utasai számára tárgyalókat is rendelkezésre bocsát.

Szobák
Az Altis Park Hotel különböző szobákba és lakosztályokba kínál szálláslehetőséget vendégeinek. Minden szoba és lakosztály ízlésesen berendezett. Minden szoba világos színekkel van berendezve, így nagyon otthonos légkört biztosít a divatos, lisszaboni szállodában.
Ha inkább luxus körülményeket szeretnének élvezni a vendégek, akkor lehetőségük van a hotel valamelyik lakosztályában megszállni.
A szobák jellemzői: 24 órás szoba szervíz, önállóan beállítható légkondícionálás, széleskörű internet hozzáférés, TV, rádió, minibár, hajszárító, 220 W áram,széf a lakosztályokban

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás concierge szolgáltatás, Wireless Internet csatlakozási lehetőség, nem dohányzó szobák, parkolás és autó mosás, mosoda és ruhaszárítás, business központ és titkárnői szolgáltatás, transzfer a repülőtér és a hotel között, valuta váltás, széf szolgáltatás
Ezen szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe.


Ellátás: reggeli

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS