Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Amaragua Hotel 4****

Torremolinos, , Spanyolország
Fekvése: A homokos strandtól csak a parti sétány választja el. A szálloda a "La Carihuela" régi városközpont közelében fekszik, amely kitűnő hal-éttermeiről híres. Torremolinos nyüzsgő központja kb. 2 km

Szobák
Kétágyas szoba: Telefon, bérelhető széf, minibár (térítés ellenében), hajszárító, légkondicionálás (2008.06.01. és 10.31. között), SAT-TV, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és oldalról tengerre néző balkon. Egyágyas szoba foglalásakor az elhelyezés kétágyas szobában történik.

Junior-suite: Hasonló berendezéssel mint a normál szobák, de tágasabbak, kényelmesebbek, illetve jacuzzis fürdőkáddal valamint közvetlen tengerre néző balkonnal rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: A nagy hagyományokkal rendelkező, ízlésesen berendezett szállodában 279 szoba található 7 illetve 6 emeleten és 4 lift. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, TV-szoba, Internet-sarok, étterem, a'la carte-étterem, kávézó/bár és piano-bár. A szép kertben tengervizes úszómedence, napozóterasz csodálatos kilátással a tengerre és a strandra valamint részben fedett napozóterasz pool/snack-bárral. A medencénél napágyak és napernyők ingyenesen vehetők igénybe (a strandon csak térítés ellenében). Törölközők kaució ellenében. Sósvizű fedett medence.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS