Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Baystreet Hotel 3***

St.Julians, , Málta
Kiváló fekvésű szálloda St. George's Bay-ben, a híres Paceville szórakozónegyedben. St. Julian's nyüzsgő központjában fekszik, a homokos strandtól kb. 50 m-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 35 perc. A modern, 7 emeletes szállodában 108 szoba és 23 stúdió található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, lift, TV-szoba, internetsarok és WIFI (mindkettő térítés ellenében), étterem (a´la carte-étterem is), kávézó, bár, fodrászat és ajándéküzlet. A nagy tetőteraszon édesvizű úszómedence (májustól októberig) és napozóterasz. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. A szálloda része egy bevásárlóközpontnak.

Szobák
A1B/A2B/A3B: A kényelmesen berendezett szobákban hűtőszekrény, légkondicionálás, bérelhető széf, kábel-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon.
B1A/B2A/B3A - Stúdiók: Kombinált nappali/hálószoba és konyhasarok.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence. Diszkó. A közelben kaszinó, bowling-központ, EDEN mozikomplexum, éttermek, bárok és klubok találhatók. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1B, B1A).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS