Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aldeia Hotel 3***

8200-280 Albufeira, Av. Dr. Francisco Sá Carneiro, Portugália
A helyi stílusban épült, jellegzetes tetejű és mediterrán hangulatú szálloda a híres és csodálatos Albufeira-i Praia da Oura strandtól mindössze 600 méterre épült, Albufeira egyik turista negyedének szívében. A hotel közvetlen közelében számtalan étterem, bár, szórakozóhely és üzlet várja a nyaralókat.

Szobák
Az azonos jellegű és méretű, szépen berendezett, légkondicionált szobák mindegyike televízióval, széffel és teljesen felújított fürdőszobával felszerelt. A szobákban maximum három fő elhelyezésre van lehetőség; medencére néző szobák felár ellenében igényelhetőek.

Szolgáltatások a közös terekben
A belül is stílusos, fa és nádbútorokkal berendezett szállodában több étterem is működik: a "Nacoes" étteremben kínálják a büfé reggelit és vacsorát nemzetközi választékkal, a "Regioes" étteremben pedig helyi specialitásokat szolgálnak fel, ezen kívül étkezhetünk még a "Steak-bár"-ban és az étterem teraszán is. A gyermekek számára napi szórakoztató programokat biztosítanak. A szálloda pálmafákkal szegélyezett, hatalmas kertjében két medence, teniszpálya, minigolf, snack-bár és játszótér nyújt kikapcsolódási lehetőséget minden korosztály számára.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS