Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Planinka Hotel 3***

4206 Jezersko, Zg. Jezersko 67., Szlovénia
Jezersko, az egyik legszebb alpesi vidék gyöngyszemének jelszava, "az oázis nyugalma". Szlovéniában kevés olyan egyedi turisztikai pihenőhely található, ahol az ember egyben megtalálja a saját belső nyugalmát, valamint a munkára való inspirációt és energiát. Jezersko egyik jellegzetessége a vidék fekvése, amely igen kiváló, úgy egyéni vendégeknek, mint csoportoknak, sportolóknak, szemináriumoknak. Az elégedett vendégeink mindig szívesen visszatérnek.
A nyüzsgő várostól távoli Jezersko rengeteg lehetőséget kínál aktív és rekreatív szabadságra az év bármelyik évszakában (hegymászás, hegyi kerékpározás, csónakázás, sífutás, síelés, korcsolyázás, szánkózás). Az éghajlat több ózonos ponttal van értékelve, mint a svájci Davos-ban és ezért egészségesebb a szemnek, valamint a tuberkulózis betegeknek. Az érintetlen természet, a határtalan erdők és a szédületes magasság felejthetetlenné varázsolja Jezersko vidékét. Megismerkedhetnek az érdekes alpesi arhitektúrával, a havasi legeltetés hagyományával, a híres tufa kőbányával, valamint a gazdag alpesi klímával. A rendezvényekből sincs kevés. A szabadidő eltöltéséhez kulturális és sport programok (a régi táncok bemutatása, juhászbál, "turnos" elnevezésű síverseny, hegyi kerékpárverseny ...) szolgálnak változatos lehetőségekkel.
Turisztikai illeték a helyszínen személyenként, naponta: 0.92 EUR

Szobák
A hotel 28 szobával rendelkezik, melyből 13 db 2 ágyas, 9 db 3 ágyas és 6 db 4 ágyas.
A kellemes erkélyes szobák zuhanyzós fürdőszobával, színes televizióval, telefonnal, hajszárítóval felszereltek

Szolgáltatások a közös terekben
Ülésterem 30 főnek

Étkezési lehetőségek, bárok
Az étterem egyedi, hazai és vegetáriánusi konyhai ízek mellett kímélő ételeket is kínál
Ellátás: büféreggeli, saláta, édesség
Felár ellenében félpanzió, teljes panzió igényelhető.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS