Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Duas Torres Aparthotel 3***

Madeira, , Portugália
A két épületből álló kilencvenöt szobás óceánparti szálloda Funchal üdülőövezeti részén, nyugodt környezetben található. A városközpont (három kilométer) a szálloda által üzemeltetett buszjárattal is könnyedén elérhető.

Szobák
Minden szoba stúdió jellegő konyhával, fürdőszobával, tv-vel és telefonnal felszerelt. Az erkélyről oldal irányból vagy szemből kilátás nyílik az óceánra. A szobákban legfeljebb 3 fő elhelyezése lehetséges.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, étterem (panoráma kilátással Funchalra), bár, lift, parkoló, széfbérlési lehetőség, ingyenes minibuszjárat a városközpontba. Jól felszerelt szupermarket és buszmegálló a szálloda közelében.

Sport és Szórakozás: medence és napozóterasz nyugágyakkal kilátással az óceánra, keményborítású teniszpálya. A szálloda közelében (500 méter) található Funchal egyik legnagyobb tengerparti strandja tengervizes medencével, napozóterasszal és lejárattal az óceánba.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS