Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grand Mirage Resort & Thalasso 5*****

80363 Nusa Dua, Jl. Pratama 74 Tanjung Benoa, Indonézia
Az ötcsillagos, több épületből álló szálloda Nusa Dua tengerpart csücskében, Tanjung Benoában található, a Bali Water Sport Center, és a Bali Golf and Country Club közelében helyezkedik el 5 hektárnyi területen, 1200 méter hosszú tengerpart mentén.

Szolgáltatások a közös terekben
A hotel az aktív pihenésre, szórakozásra vágyókra is gondolt a pihenést kedvelők mellett. 2 teniszpálya (világítással), közelben található golf centrum, bérelhető kerékpárok, aerobic, ping-pong, kajak, szörf, és még sok más egyéb lehetőségek várják a sportolni vágyókat (egyes szolgáltatások felár ellenében). A hotel vendégek a Spa részlegen speciális terápiákkal frissülhetnek fel testileg ? lelkileg. A gyermekek részére felejthetetlenné teszi az itt töltött időt a 9-17 óra között működő Bamboo Kid?s Fun Club (3-12 éves gyermekek részére) fedett és szabadtéri programjaival, játék lehetőségeivel. A felnőttek részére hetente több alkalommal szerveznek kulturális programokat, koktél partikat. Naponta élő zenével szórakoztatják a közönséget. A kulináris élvezetek hódolóinak a hotel 4 étterme áll rendelkezésükre ázsiai és nemzetközi ételkülönlegességekkel. A szállodához tartozó tengerparti részen napágyak és ?ernyők találhatók. Az itt megszálló vendégek részére strandtörölközőt biztosít a resort. A szállodában a legtöbb kreditkártya típus elfogadott.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS