Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Arabian Park Hotel 3***

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
Ez a 3 csillagos hotel egyaránt jó választás az üzleti utazók és turisták számára. A szálloda ideális helyen található, a repülőtértől mindössze 8 km-re, a Dubai világkereskedelmi központ valamint a nemzetközi konferencia és kiállítási központ közelében. A szállodából ingyenes buszjárat indul a híres Jumeirah Beach-re illetve a városközpontba, ahol kedvünkre vásárolhatunk a különböző luxuscikkekből és étkezhetünk a világ legjobb éttermeiben.

Strand: a hotel vendégei Jumeirah nyilvános strandján fürdőzhetnek, amely könnyen megközelíthető taxival vagy a hotel buszával. A parton a napernyők és nyugágyak térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A 318 szoba mindegyike rendelkezik műholdas tv-vel, mini hűtőszekrénnyel, bérelhető széffel, nagy sebességű internet kapcsolattal (térítés ellenében, kávé és teafőzővel, telefonnal valamint 24 órás szobaszervizzel. A 6 év alatti gyermekek a szülőkkel egy ágyon, a 6-12 év közötti gyermekek pedig kihúzható pótágyon kerülnek elhelyezésre.

Szolgáltatások a közös terekben
Medence. Térítés ellenében: spa szolgáltatások, szépségszalon, medence, edzőterem, business center, tárgyaló, mosoda.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS