Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hunguest Hotel Fenyő 3***

530132 Csíkszereda, , Románia
Csíkszereda, Hargita megye székhelye, Erdély délkeleti részén a Csíki havasok és a Hargita hegység közötti medencében, az Olt folyó bal partján fekszik. A HUNGUEST Hotel Fenyő a város központjában, a városi park és a műjégpálya között helyezkedik el.

Szobák
A felújított 8 szintes szállodában 32 francia ágyas, 72 kétágyas szoba és 4 apartman várja kedves vendégeit. A 108 szobában, telefon, színes televízió műholdas programokkal, internet csatlakozási lehetőség és minibár található. A szálloda igény szerint 12 nemdohányzó és 2 mozgáskorlátozottak számára kialakított szobát tud biztosítani; lehetőség van pótágy elhelyezésére is. A 4 apartman és 3 superior szoba télikerttel rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Parkolási lehetőség, hitelkártyák elfogadása, telefax, széf, csomagmegörzés, fénymásolás, ébresztő szolgálat, program - rendezvényszervezés, mosóda, lift, internet elérhetőség, taxi-virágrendelés, autókölcsönzés közvetítése.
Szépségsziget
Fodrászat, arc- és testkozmetika, manikűr - pedikűr, szolárium.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda 3 étterme büféreggelivel, a'la carte főétkezés és vacsora keretében nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal várja vendégeit. A hallban 40 fő befogadására kialakított Daphne Cafe koktél, kávé és széleskörű italválasztékkal, fagylaltokkal és süteményekkel áll a vendégek rendelkezésére.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Csoportos reggeli torna, szauna, infra szauna, cellulitisz-, svéd-, gyógy- és relaxációs masszázsok, fitnesz- és kardiógépek széles választéka, állapotfelmérés, Kneipp medence.

Konferencia szolgáltatások
Különtermek mérete és kapacitása
Melissa:klimatizált, alapterülete 244 nm, kapacitása 152 fő
Salvia:alapterülete159 nm, kapacitása 100 fő
Mentha: alapterülete 44 nm, kapacitása 22 fő

A szállodában állófogadások, bálok, esküvők, családi ünnepségek, konferenciák, tanácskozások rendezhetők.
Technikai eszközök
Flipchart, videó, televízió, hangosítás, írásvetítő, szószék, CD lejátszó, lézermutató, rádiós mikrofon, projektor, vetítővászon.

Térkép