Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Baia Azul Hotel 4****

Madeira, , Portugália
A szép, barátságos légkörű komfortszállodából lélegzetelállító kilátás nyílik az Atlanti-óceánra. Közvetlen a parti sétányon fekszik, a sziklás tengerpart felett, a Funchalba vezető út alatt. A Clube Naval és a Ponta Gorda tengervizes úszómedencék kb. 3 perces sétával érhetők el. Közvetlen a szálloda mellett egy nyilvános kert található. Funchal központja és az óváros kb. 3 km-re, ahova az ingyenes hotelbusszal lehet eljutni. A busztranszfer a repülőtérről kb. 20 perc. A felújított szállodában 215 szoba várja a vendégeket 11 emeleten. Rendelkezésükre áll hall recepcióval, liftek, társalgók, étterem, bár és kávézó. A szép, gondozott kertben fűthető, édesvizű úszómedence, pool-bár és napozóterasz gyönyörű kilátással. Napágyak, napernyők és törölközők ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A tágas és kényelmesen berendezett szobákban szőnyegpadló, minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, kábel-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon.
A1B/A2B/A3B: Tengerre néző szobák.
Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodában szépségszalon, fitness-center, szauna, jacuzzi, squash, ping-pong, tengerre néző úszómedence, étterem, bár kínál változatos szórakozási lehetőséget.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS