Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Devin Hotel 4****

811 02 Pozsony, Riečna 4., Szlovákia
Közvetlenül a Duna partján, a történelmi városközpontban található az elegáns szálloda. Az ízléses hotelben magas szinvonalú szolgáltatásokkal várják az utazókat. Ennek köszönheti, hogy az egyik legkedveltebb szállássá nőtte ki magát mind a turisták, mind az üzleti utazók körében, ahol az utas kényelme az első. Ezt a gondoskodást már az első pillanattól éreztetik az érkezőkkel.

Szobák
94 szobája között amegtalálhatók egyágyasok és kétágyasok, illetve még további 6 lakosztály. A szobák mindegyike vagy a Dunára néz vagy a történelmi városrészre, mely igazán szép látványt nyújt.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az étterem ízletes fogásokat kínál minden betérő vendégnek. A Cafeteria-ban érdemes kicsit megpihenni és megízlelni számos kávéja közül egyet. Innen ráláthatnak a Dunára. A Lobby Bar-ban mindig szól halkan a zene, így itt is ejtőzhet a megfáradt utas egy konyak, likőr, brandí vagy whisky társaságában. Nyáron a terasz nyitva van, így a kellemes napsütésben lehet gyönyörködni a Dunában.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Az aktív pihensét kedvelőket várja a fitnesz központ, masszázs, fűtött medence és a fallabda pálya.

Konferencia szolgáltatások
Konferenciák szervezésére vagy egyéb fontos események helyszínének jobbat nem is találhatnának a szálloda külön e célra kialakított terménél, ahol minden szükséges kelléket biztosítanak a sikeres lebonyolítás érdekében.

Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS