Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Danubius Hotel Regents Park 4****

NW8 7JT London, Lodge Road 18, St. Johns Wood, Nagy-Britannia
A Danubius Hotel Regents Park London központjában a Regents parkra és a Lord's Cricket Groundra nyíló gyönyörű kilátással várja vendégeit. Csupán néhány megálló a híres londoni metróval és a szállodától elérhetjük a város valamennyi főbb nevezetességét, a Madame Tussouds Panoptikumot, az Oxford Streetet, a London Zoo-t vagy éppen a Covent Gardent. A Danubius Hotel Regents Park tökéletes kényelmet biztosít mind az üzleti utazók, mind a Londont felfedezni vágyó turisták számára.

Szobák
376 igényesen berendezett szobájában felszerelt fürdőszoba, műholdas televízió mozicsatornával, közvetlen telefon üzenetrögzítővel, íróasztal, hajszárító, nadrágvasaló, kávé- és tea készítéséhez bekészítés. Akadálymentesített szoba kérhető.

Szolgáltatások a közös terekben
A szálloda vendégei ngyen használhatják a "Fitness Zónát", egy teljesen felszerelt kondicionáló termet kardiogépekkel, erőgépekkel. További szolgáltatások: színházjegy foglalás, autóbérlési lehetőség, aznapi mosoda és tisztító szolgálat a hét 6 napján, business rész internettel, újságokkal és széles képernyős televízióval, Wifi internet a közös terekben, 24 órás szobaszervíz, konferenciaszolgáltatások.

Étkezési lehetőségek, bárok
A Minsky's Étterem az ínyenceket várja változatos ízekkel, a Pavillion Lounge & Cafe az angol hagyományoknak megfelelően 14:30 órától a délutáni teázásra invitálja a vendégeket, míg a bár széles italválasztékot kínál.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS