Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Catalonia Riviera Maya Hotel 4****

77782 Riviera Maya, Av. Xcacel, Lote 1, Plano 2, Mz. 18, Mexikó
4*-os hotel Playa del Carmen tengerpartján Riviéra Maya üdülőterületen. A szálloda a spanyol Catalonia lánc tagja, a név garancia a minőségre és a jó szolgáltatásokra. Minden korosztály számára ajánljuk. távolság a tengerparttól: közvetlen
távolság a repülőtértől: 80 km
távolság a központtól: 20 km - Playa de Carmen
távolság az üzletektől: 20 km homokos part
napágyak és napernyők illetékmentesen
tengerparti bár
vízi sportok illetékért

Szobák
328 szobája 3 és négy emeletes épületekben van elosztva. A szobák karibi-mexikói hangulatban vannak berendezve, mindegyikben légkondicionáló, felszerelt fürdőszoba, hajszárító, műholdas televízió, telefon, széf, terasz. Max. 3 felnőtt vagy 2 felnőtt+2 gyermek fér el egy szobában.

Szolgáltatások a közös terekben
5 medence felnőtteknek és gyermekeknek, miniclub 4-12 éveseknek, animációs programok, sportolási lehetőségek: nem motoros vizisportok, szabadtüdős búvárkodás, windsurf, kajak, vizibicikli, aerobic, vizi-acuaerobic, vizilabda, konditerem, röplabda, strandröplabda, kerékpár, ping pong, kosárlabda, darts, biliárd, petanca, teniszpálya világítással, sportpályák, búvároktatás. Este színházi előadások és show műsorok vannak, naponta pedig transzfer van a Playa del Carmen-re (előzetes foglalás kell) Ezenkívül: masszázs, búvárkodás, ajándéküzletek, telekommunikáció (telefon, fax, internet), mosoda, golfozásilehetőség.
Nászutasoknak: Gyümölcskosár és üveg bor bekészítés a szobában, franciaágyas szoba, virág dekoráció a szobában, késői check out.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az ellátás All Inclusive: Minden nemzeti étel és ital (kivétel Premium) benne van az éttermekben és bárokban a nyitvatartási idejükben, bárokban, snackbárokban, diszkóban. Étteremekben előzetes asztalfoglalás szükséges. Éttermek: La Brisa, nemzetközi svédasztalos, Bellavista olasz a la cart étterem, El Mercado svédasztalos büfé-bár, Los Alebrijes a la cart mexikói, Bamboleo Snack bár és grill terasz. Bárok: El Abuelo, Lobby bar; Margaritas, Medence bár, Bamboleo, Snackbár a strandon, La Terraza, La Pińata, Disco bar; Tequila Bar.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS