Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Villa la Vedetta Hotel 5*****

50125 Firenze, Viale Michelangelo, 78., Olaszország
Az előkelő 5 csillagos szálloda Firenze szívében található, pár lépésre a város látványosságaitól. Az épület villaként működött, ezért áthatja a nemesi finom stílus.

Szobák
A nagyméretű, kényelmes szobák ízlésesen lettek kialakítva, mindegyikben található minibár, fürdőszoba káddal, légkondicionáló, jakuzzi, rádió, televízió, Internet csatlakozási lehetőség, hajszárító, ébresztő, íróasztal, CD lejátszó.

Szolgáltatások a közös terekben
A szálloda szolgáltatásai közé tartozik a parkoló, 24 órás repeció szolgálat, széf, szzobaszervíz, gyermekfelügyelet, cipőtisztítás, autóbérlés, városnéző körutak szervezés illetve a barátságos személyzet megtesz minden tőlük telhetőt, hogy még kellemesebbé tegyék a vendégek ott tartózkodását.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az étterem kíváló nemzetközi és olasz fogásokkal várja az ideérkező kedves vendégeket, illetve a bárban lehetőségük van elfogyasztani egy finom italt snackek kíséretében.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Szauna, szolárium, masszázs, jakuzzi áll a venégek rendelkezésére.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
A kültéri uszómedencét az arra alkalmas nyári hónapokban használhatják a vendégek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS