Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Annabella Hotel 3***superior

8230 Balatonfüred, Deák Ferenc u. 25., Magyarország
Balatonfüred a Balaton északi partjának fővárosa. Kedvező fekvésének és gyógyvízének köszönhetően a város fürdőközponttá vált.
A háromcsillagos Hotel Annabella üdülőszálloda 50 méterre a parttól helyezkedik el, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a tóra és a Tihanyi félszigetre.A hotel erkélyes szobáiból is gyönyörű a kilátás a Balatonra és a környező falvakra. A sétány és az üzletsorok pár lépésnyire vannak a hoteltől.

Szobák
A standard szobák egyszerű berendezésűek, televízióval, telefonnal, minibárral, fürdőszobával, erkéllyel ellátott szobák. Kétágyas pótágyazható szobák. Superior szobák: a szoba rész felújított, a fürdőszoba standard típusú, televízióval, telefonnal, minibárral, erkéllyel ellátott szobák. Kétágyas elhelyezésnél igény esetén az ágyak széthúzhatók.
Superior plus szobák: szoba és fürdőszoba felújított, ***superior kategóriájú, TV-vel, telefonnal, minibárral, erkéllyel ellátott szobák. Francia ágy és egy kihúzható pótágy található a szobában. A szállodában 5 db légkondicionált apartman és 120 nemdohányzó szoba található. 21 szoba kilátással a tóra.

Szolgáltatások a közös terekben
Központi széf, 24 órás portaszolgálat, különtermek, konferencia termek, autókölcsönzés, ajándékbolt, étterem, vegetáriánus konyha, diétás konyha, kávézó, söröző, drinkbár, éjszakai bár, színes televízió a szobában, telefon a szobában, minibár, nemdohányzó szobák, szobaszerviz, háziállat bevihető, gyermekfelügyelet kérésre, mosoda, vegytisztítás, masszázs, külső medence, fedett uszoda, szauna, szolárium, strand, fodrászat, csónakázás, szörfözés, biliárd, saját parkoló, saját kert, orvosi rendelő.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az étterem, söröző, éjszakai bár, a Be Happy Aperitif Bár kellemesebbé teszik az itt tartózkodást. A reggeli és a vacsora büfé jellegű, míg az ebéd a'la carte. A nemzetközi konyha ízei és a magyar ételspecialitások is megtalálhatók az étlapon. A helyi borokat, sőt a környék bortermelőinek díjazott borait is kínálja éttermünk. A kellemes elhelyezkedésű sörkertben Hofbräu csapolt sörrel kínálják a vendégeket. A jó hangulatról sramli zenekar gondosodik.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Privát strand, külső úszómedence (25 ×10 m), belső úszómedence (18 ×8 m), szauna, szolárium, sport masszázs, láb reflex masszázs.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Asztali tenisz, tollaslabda, kosárlabda, szörfölés, darts, biliárd. A közelben: lovaglás, vízi sí, sárkányrepülés, tenisz és focipálya

Konferencia szolgáltatások
A Balaton partján lévő hotel 5 konferenciatermével (20-300) főre, fedett és szabadtéri kiállító tereivel, technikai eszközökkel várja a vendégeket.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS